3D Virtual IMMERSIVE dipingpin tampilan

Kreativitas tanpa wates tiasa dibangkitkeun sareng dibere dina témbok LED. Ku interfacing jeung kaméra, Tembok LED bisa ampir diperpanjang kana dunya maya pinuh sanajan dina lingkungan tunggal.

Tempo deui ayeuna
3D dipingpin témbok video

SUPER TAHAP ACARA PANGALAMAN

Kalayan layar resolusi luhur kami, gambar seukeut tur seukeut tur refresh rate tinggi, layar LED rental urang bakal nyieun jalma ngarasa pangalaman hirup tina acara panggung. Gampang ngumpul sareng ngabongkar.
Tempo deui ayeuna

Bérita paling énggal

Turutan warta kami ngeunaan téknologi produk panganyarna, kagiatan pasar.
blog urang

Hubungi ahli kami ayeuna

Kami nyayogikeun solusi total tina ideu proyék tampilan anu dipimpin, pikeun palaksanaan proyék. Kami sadia 24*7 pikeun masihan anjeun jasa anu pangsaéna!