led screen panels

3D Ekran led virtual IMERSIVE

Kreativiteti i pakufishëm mund të gjenerohet dhe paraqitet në muret LED. Duke ndërlidhur me kamerën, Muret LED mund të shtrihen praktikisht në një botë të plotë virtuale edhe në një mjedis të vetëm.
Shihni më shumë tani

3D led video mur

EKSPERIENCE NGJARJE TË NGJARJEVE SUPER FAZA

Me ekranin tonë me rezolucion të lartë, imazhe të mprehta dhe të mprehta dhe shpejtësi të lartë rifreskimi, Ekrani ynë LED me qira do t'i bëjë njerëzit të ndiejnë përvojën e drejtpërdrejtë të shfaqjeve skenike. Lehtë për t'u montuar dhe çmontuar.
Shihni më shumë tani

Lajmet e fundit

Ndiqni lajmet tona në lidhje me teknologjinë më të fundit të produkteve, aktivitetet e tregut.
Blogu ynë

Kontaktoni ekspertët tanë tani

Ne ofrojmë zgjidhje totale nga idetë e projektit të ekranit LED, për zbatimin e projektit. Jemi në dispozicion 24*7 për t'ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm!