Ekran reklamimi LED me kub magjik me shumë anë

Ekrani video LED në Cube është një ekran kreativ LED. Forma unike dhe fotografia me definicion të lartë janë perfekte për reklamat me pakicë. 3Reklamim kreativ me efekt D për modele të brendshme dhe të jashtme.

Madhësia e panelit LED: të qepura.
Aplikacionet: reklamat e brendshme/të jashtme
Sistemet e kontrollit: Novastar/Linsn/Colorlight.
Na WhatsApp