Baza e prodhimit

Linja jonë e prodhimit të ekraneve LED që mbulon një sipërfaqe prej 10,000 m2 është e pajisur me gjendjen e makinerive të plota automatike për SMT,testimi i plakjes së kabinetit,vazo silikoni,saldim me valë ,furrë ripërtëritje dhe kështu me radhë.

fabrika led video mur (1)