Ekran LED me kub të jashtëm P2.5 P3 për reklamimin e dyqaneve me pakicë

Ekrani Cube led është një ekran led tredimensional me një pamje shumë në modë. Ai përbëhet nga 5/6 ekranet e ekranit led. Dhe hendeku midis secilit aeroplan është shumë i vogël.

Madhësia e panelit LED: të qepura.
Aplikacionet: reklamat e brendshme/të jashtme
Sistemet e kontrollit: Novastar/Linsn/Colorlight.
Na WhatsApp