P1.86 Video mur me rezolucion të lartë 4k 8k Hd të brendshme LED

Fine Pixel Pitch Indoor Ultra HD LED Screen është seri e re në tregun e ekraneve LED. Ka disa modele të ndryshme të P0.9mm, P1.25 mm, P1.56 mm, P1.66 mm, P1.86 mm, P2.0 mm, P2.5 mm në fazën aktuale. Ekranet LED në këtë seri janë bërë me LED të nivelit të lartë & ngarje IC, për t'u siguruar që mund të luajnë video dhe foto në shkallë të lartë gri, shkallë e lartë e rifreskimit, ndriçim i ulët.

Na WhatsApp