Analiza e tre tregjeve kryesore jashtë shtetit për ekranet LED

Konkurrenca në tregun vendas të ekranit LED është shumë e ashpër, dhe shumë Prodhuesit e ekranit LED kanë kthyer vëmendjen drejt tregut ndërkombëtar. Pra, ku janë tregjet kryesore për kompanitë kineze të ekraneve LED për të eksploruar jashtë shtetit?
blej ekrane led me qira (1)
1、 Tregu i ekranit të ekranit LED me katran të vogël
Tregu vendas i ekranit LED, për shkak të shpërthimit të LED-ve me ton të vogël, ka nxitur rritjen e shpejtë të sistemeve të aplikimit të ekranit komercial urban dhe është bërë një pikë e re rritjeje në industrinë e aplikimit të ekraneve LED. Në vitet e fundit, kompani të shumta kanë investuar në kërkimin dhe prodhimin e ekraneve LED me hapa të vegjël, dhe hapi i pikave është zvogëluar vazhdimisht, duke arritur P0.7. Megjithatë, nën P1.0, për shkak të kostos së kufizuar dhe prodhimit të kufizuar masiv, ajo kryesisht ekziston si produkte laboratorike. Aktualisht, P1.2 dhe P1.6 po bëhen gradualisht kryesore në tregun vendas, ndërsa P1.6 përdoret kryesisht në tregjet jashtë shtetit, sidomos në Evropë dhe Amerikë. Mund të shohim gjithashtu një paraqitje të shkurtër të tendencave të tregut në distanca të vogla në tregjet jashtë shtetit nga ecuria e shitjeve të ndërmarrjeve të ndryshme në tremujorin e parë të këtij viti..
2、 Tregu i ekspozimit me qira
Tregu i qirave mund të jetë zona më aktive në tregun e ekranit LED. Në vitet e fundit, tregu i marrjes me qira të ekranit LED në Kinë është zhvilluar me shpejtësi, sidomos pas rrotullës së gjatë të pikturës tradicionale kineze LED të paraqitur në 2008 Lojërat Olimpike të Pekinit. Tregu i ekranit të ekranit me qira LED ka përjetuar zhvillim të vazhdueshëm me shpejtësi të lartë për shumë vite, dhe shkalla e tregut të qirave vazhdon të zgjerohet. Fushat kryesore të aplikimit të tij janë zgjeruar gradualisht nga shfaqjet kulturore në shkallë të gjerë dhe ngjarjet kryesore sportive në konferenca të nivelit të lartë, ekspozita në shkallë të gjerë dhe tregje të tjera tregtare. Për më tepër, me shpërthimin e hapësirave të vogla, tregu i qirave po zgjerohet në më shumë fusha.
Perspektivat e tregut të qirave janë të pamatshme. Llogaritur vetëm në fushën e skenografisë, tregu global i skenës LED ka arritur 740 milionë dollarë amerikanë këtë vit, një rritje nga viti në vit prej 14%. Pritet që ritmi i rritjes të ngadalësohet pak në vitet në vijim, por do të vazhdojë të ruajë një trend të nxehtë rritjeje. Nga 2020, pritet që shkalla të rritet në 1 miliardë dollarë amerikanë. Në tregjet e huaja, siç janë ekonomitë e zhvilluara si Evropa dhe Amerika, klientët kryesorë të ekraneve LED me qira janë disa përdorues të mëdhenj fundorë, siç janë kompanitë me qira, kompanitë e filmit dhe televizionit, etj. Ka pasur një konkurrencë të ashpër në treg në tregun e qirave të nivelit të mesëm dhe të lartë, veçanërisht në tregjet evropiane dhe amerikane. Nga paraqitjet e shpeshta të produkteve me qira të nivelit të lartë nga ndërmarrjet vendase në ekspozita të ndryshme jashtë shtetit, ne mund të shohim entuziazmin e prodhuesve të ekraneve LED për këtë treg. Shumë kompani tashmë kanë lulëzuar në këtë treg, duke zënë një pjesë të konsiderueshme të tregut në tregjet evropiane dhe amerikane.
3、 Tregu tradicional i reklamave
Me avancimin e teknologjisë së ekranit LED, është një prirje e pakthyeshme që ekranet e ekranit LED të zgjerohen në zona të ndryshme të segmentuara të tregut. Megjithatë, në disa zona të veçanta, tregu tradicional i ekranit LED ka ende vitalitet të fortë dhe performancë të mirë në treg. Për sa i përket tregut aktual të ekranit LED, megjithëse tregu i vogël i shitjeve dhe i qirave zë një pjesë të konsiderueshme të tregut jashtë shtetit, Një fakt i pamohueshëm është se ekranet LED ende zënë një pjesë të madhe të tregut në tregun tradicional të reklamave.
Përmbledhje: Tregu aktual jashtë shtetit për ekranet LED ka formuar tre fusha kryesore beteje të përfaqësuara me hapa të vogël, leasing në natyrë, dhe reklamat tradicionale.
Na WhatsApp