Keqkuptime në prokurimin e ekraneve LED

Blerja e ekraneve LED është një ngjarje e madhe, jo vetëm lidhur me efektet e vona, por edhe të lidhura shumë me koston. Si të zgjidhni një ekran të mirë LED për të kursyer para dhe për të arritur efektin e dëshiruar të ekranit? të gjithë duhet t'i kushtojnë vëmendje kur i blejnë ato.

fabrika e ekranit led
1、 Jeta e shërbimit: 100000 orë
Të dhënat teknike të lëshuara nga prodhuesi i materialit LED tregojnë se jetëgjatësia e trupit që lëshon dritë LED është 10000 orë nën një gjendje ideale. Gjendja ideale i referohet kohës nga emetimi i dritës deri në mosemetimin e plotë të dritës nën një tension konstant dhe gjendjen aktuale në laborator, me 10000 orë ekuivalente me 11 vjet.
Sasia e ujit që përmbahet në një kovë druri përcaktohet nga dërrasa më e ulët prej druri. Aktualisht, Ekranet e reklamave LED janë pajisje të klasës civile me një jetë shërbimi jo më shumë se 8 vjet. Funksioni i një ekrani është ta shikojë atë. Kur ekrani i ekranit është i ndezur dhe mund të shihet qartë vetëm gjatë natës, nuk mund të thuhet se është i kualifikuar dhe ka vlerë përdorimi.
Një makinë mund të drejtohet për 15 vjet, dhe nëse është boshe për 3 vjet, do të fshihet. Mjedisi dhe metodat e përdorura kanë një ndikim të rëndësishëm në jetëgjatësinë e produktit.
2、 Në përputhje me standardet kombëtare
Specifikimi i përgjithshëm për ekranet e ekranit LED është një standard ministror i lëshuar në 1995. Deri tani, shumë kompani pretendojnë se përmbushin standardet kombëtare. Pas tetë vitesh zhvillim teknologjik, standardet e asaj kohe nuk janë më standarde. Për shembull, në pikën e arratisjes, standardi kombëtar është 3/10000 φ Merr 3.75 Ekrani i brendshëm me dy ngjyra kryesore si shembull. Në përgjithësi, një 640×480 Ekrani i ekranit me rezolucion standard është 7 metra katrorë, me 43264 pikë për metër katror. Sipas standardit kombëtar, mund të ketë 90 pika jashtë kontrollit. Kush paguan për një shfaqje të tillë sot.
3、 Software falas
Ekziston një problem i zakonshëm në industrinë e ekranit të ekranit midis ndërmarrjeve kineze – vetëm prodhimi, jo kërkimi dhe zhvillimi. Aktualisht, vetëm disa ndërmarrje kanë softuer origjinal. Është e paligjshme përdorimi i piraterisë tani.
4、 Çmim të ulët
Varet nga raporti i çmimit të performancës dhe jo vetëm nga çmimi.
5、 Shkallë gri
Shkalla gri e ekraneve të dyfishta primare dhe të plota me ngjyra është një tregues i rëndësishëm. Aktualisht, tregu është përmbytur me shumë 16 niveli dhe 64 ekranet e nivelit të grisë që falsifikohen 256 niveli i shkallës gri. Kostoja e tij e kontrollit është vetëm 1/5 të kontrollit të 256 nivelet e shkallës gri. Metoda më e thjeshtë është të luash një VCD të një skene sportive më intensive për të parë nëse mund të shihet qartë në ekranin LED.

× Whatsapp