P2.976 panel dixhital LED i jashtëm për shfaqje reklamash

Paneli i ekranit LED P2.976 në natyrë mund të ndezë sipërmarrjen tuaj të biznesit me një dizajn më të fortë dhe më të qëndrueshëm. Mund të jetë partneri më i mirë që ju nevojitet, qoftë për reklama, tabela.
Hapësira e pikselit: P2.976.
Madhësia e panelit LED: 500*1000mm.
Aplikacionet: shfaqje të ngjarjeve të udhëhequra në natyrë.
Sistemet e kontrollit: Novastar/Linsn/Colorlight.
× Whatsapp