P3.91 Ekran i hollë i kabinetit prej alumini 500*500 mm

Ekrani LED P3.91 me ngjyra të plota miraton teknologjinë e skanimit të shpërndarë dhe teknologjinë e dizajnit modular për të mundësuar stabilitet më të lartë.

Hapësira e pikselit: P3.91.
Madhësia e panelit LED: 500*500mm.
Aplikacionet: shfaqje të ngjarjeve të udhëhequra në ambiente të mbyllura.
Sistemet e kontrollit: Novastar/Linsn/Colorlight.
× Whatsapp