Arsyet për të zgjedhur panelin tonë të ekranit LED me definicion të lartë P1.25

Ekrani P1.25 4k LED është tendenca popullore për video muret LED të brendshme. Kemi hedhur në treg një seri muresh led P1.25.

Ekran LED i brendshëm hd

Fotografia me definicion të lartë e paraqitur nga Paneli i ekranit LED është e lidhur ngushtë me lartësinë e pikselit të ekranit. Siç e dimë të gjithë, Ekrani LED është imazhuar kryesisht përmes të kuqes, jeshile, dhe diodat që lëshojnë dritë blu që formojnë një matricë në panelin PCB. Njësia më e vogël e imazhit në panelin PCB është ajo që ne e quajmë pixel. Ndërsa masa nga mesi i një piksel të vetëm në pikën e mesit të pikselëve ngjitur është lartësia e pikselit, shprehur në milimetra. Prodhuesit e ekranit LED e ndajnë panelin e pikselit LED në disa modele bazuar në hapin e pikselit, të tilla si P1.25, P2, P3, P10, Ekran LED P40, etj., ku P (Pika) i referohet hapit të pikselit, and P1.25 LED display refers to the LED screen panel with a pixel pitch of 1.25mm. Those screen panels with pixel pitch within 1.25-2.5mm to provide HD images are called narrow pixel pitch LED displays which are the best choice for indoor use.

Sa më i vogël të jetë hapi i pikselit, aq më i lartë është densiteti i pikselit, që do të thotë se më shumë rruaza drite do të veprojnë nga paneli në imazh, kështu që ju do të merrni një ekran LED me rezolucion më të lartë që mund të paraqesë përmbajtje UHD 4K apo edhe 8k. Edhe kur jeni ulur shumë afër panelit të ekranit, nuk është e lehtë të dallosh të metat në foto. Kështu që, nëse po mendoni të blini një ekran LED me piksel të vogël për transmetime të brendshme ose filmime virtuale, një panel LED P1.25 për 4k, apo edhe prezantimi i përmbajtjes 8k është zgjedhja juaj e parë.

In addition to higher resolution and more HD quality, Panelet LED P1.25 kanë avantazhe të tjera dërrmuese për t'ju ndihmuar në prezantimin e mrekullueshëm të përmbajtjes për audiencën tuaj.

Na WhatsApp