Cili është ndryshimi midis mirëmbajtjes së përparme dhe mirëmbajtjes së pasme të ekraneve LED?

Vështirësia në mirëmbajtjen e ekraneve LED është bërë një pikë dhimbjeje për shumë klientë. Për klientët që miratojnë instalim të ngulitur ose të montuar në mur, puna e mirëmbajtjes dhe riparimit është bërë shumë e vështirë, që mund të thuhet se prek të gjithë trupin. Produktet e ekranit LED jo vetëm që duhet të përputhen me standardizimin, por gjithashtu duhet të plotësojnë thjeshtësinë për të përmbushur kërkesën në rritje të tregut masiv.
mur i brendshëm led i jashtëm (2)
Prezantimi i ekraneve LED para mirëmbajtjes zgjidh rrënjësisht problemet e mirëmbajtjes komplekse. Në procesin e mirëmbajtjes së ekranit të ekranit LED, nëse ka një mosfunksionim të ekranit, thjesht hiqni atë nga pjesa e përparme e ekranit për të riparuar ose zëvendësuar modulin e dëmtuar, duke e bërë të thjeshtë mirëmbajtjen e ekranit të ekranit LED.
Cili është ndryshimi midis mirëmbajtjes së përparme dhe të pasme të ekraneve LED?
Kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen, metodat e mirëmbajtjes për ekranet e ekranit LED ndahen kryesisht në mirëmbajtjen e përparme dhe mirëmbajtjen e pasme. Cili është ndryshimi midis këtyre dy metodave të mirëmbajtjes?
Mirëmbajtja e përparme: Karakteristika e mirëmbajtjes së përparme është se kursen hapësirë. Për ambiente të brendshme ose të ngulitura, struktura të montuara në mur, hapësira është jashtëzakonisht e vlefshme, kështu që nuk do të mbetet shumë hapësirë ​​si kanal riparimi. Pra, mirëmbajtja paraprake mund të zvogëlojë shumë trashësinë e përgjithshme të strukturës së ekranit të ekranit LED, të cilat mund të integrohen mirë me mjedisin e ndërtesës përreth dhe të kursejnë hapësirë ​​duke siguruar efektin. Megjithatë, kjo strukturë kërkon një nivel shumë të lartë të funksionit të shpërndarjes së nxehtësisë së pajisjeve.
Pas mirëmbajtjes: Avantazhi i mirëmbajtjes së postës është se ka një çmim pak më të ulët dhe është i përshtatshëm për skenarë instalimi si për shembull tipet e çatisë dhe shtyllave., duke e bërë inspektimin dhe mirëmbajtjen të përshtatshme dhe efikase. Për ekran i madh LED ekranet e instaluara në muret e jashtme të ndërtesave, Kanalet e mirëmbajtjes duhet të projektohen në mënyrë që personeli i mirëmbajtjes të mund të kryejë mirëmbajtjen dhe riparimet nga pjesa e pasme e ekranit.
Dizajni i mirëmbajtjes së përparme po bëhet një prirje e rëndësishme në zhvillimin e ekraneve LED, dhe mirëmbajtja e përparme ekranet LED do të jenë gjithashtu plot me perspektiva të gjera tregu, duke sjellë përvojë të jashtëzakonshme vizuale dhe një përvojë krejt të re të përdoruesit për klientët.
Na WhatsApp