Çështjet që kërkojnë vëmendje kur blini ekran LED me qira

Përmes dekadave të zhvillimit, shumë Prodhuesit e ekraneve LED janë shfaqur, por prodhues të ndryshëm, të mëdha dhe të vogla, kanë përzier të mirat dhe të këqijat. Sidomos pas “baticë mbyllëse” në vitet e fundit, Prodhuesit e ekraneve LED kanë luftuar një luftë ofertash, dhe marzhi i fitimit të kompanisë ka arritur në fund. Kështu, konsumatorët janë shumë të shqetësuar për cilësinë e mallrave. Si të zgjidhni prodhuesit e ekranit me qira të ekranit LED është bërë një dhimbje koke për konsumatorët. Këtu janë tre aspekte që autori duhet t'i kushtojë vëmendje kur blen ekranet e ekranit.


1、 Dritë LED
Sa i përket ekranit LED me ngjyra të plota, tubi i dritës LCD mund të thuhet se është pjesa më e rëndësishme e të gjitha pajisjeve të ekranit, dhe kostoja e tij zakonisht mund të llogaritet për gjysmën ose madje 70% të kostos. Prandaj, kur pala e ndërtimit ia liston planin klientit, zakonisht shkruan pajisjet e pajisjes së ekranit dhe kështu me radhë. Kjo anë zakonisht përfshin markën, madhësia, dhe produkte të lidhura me bërthamën e tubit. Mjerisht, përmendur fillimisht këtu, u shfaq misteri i parë. Sa i përket bërthamës së tubit në treg tani, edhe pse funksioni i tij mund të mos jetë shumë më i keq. Megjithatë, marka të ndryshme ofrojnë çmime të ndryshme. Prandaj, në kuptimin e planit, pavarësisht nga pajisjet. Ne gjithashtu duhet të mendojmë për karakteristikat e markës.
2、 Struktura prej çeliku e ekranit LED
Sa i përket strukturës së ekranit, proporcioni i tij në koston totale është në thelb i njëjtë me atë të modalitetit të drejtimit. Por përsa i përket pajisjeve, kanë edhe njohuri të pasura. Për shembull, në kutinë e pajisjeve, disa pajisje janë raste të thjeshta, ndërsa disa shfaqen raste të thjeshta por të papërshkueshme nga uji. Sa i përket llojeve të ndryshme, dallimet e tyre reflektohen kryesisht në faktin nëse kanë një derë të pasme dhe trashësinë e kutisë.
Përveç kësaj, ka shumë dallime në përzgjedhjen e strukturës, nëse është zgjedhur bashkimi modular ose pllaka e llambës është e fiksuar drejtpërdrejt në tabelën e kutisë. Nëse është modulare, është më e lehtë të çmontohet, kështu që është më e lehtë për t'u riparuar. Nëse bordi i kutisë është i fiksuar drejtpërdrejt, padyshim që do të përmirësojë vështirësinë e mbrojtjes së pajisjeve.
3、 Pas sherbimit te shitjes
Shërbimi pas shitjes i pajisjeve të ekranit LED është zakonisht vendi që ne thjesht e injorojmë. Ndoshta shumë përdorues do të mendojnë se ata thjesht duhet të rregullojnë gjërat, dhe ata ende duhet të shikojnë shërbimin pas shitjes. Dhe ndonjëherë tregtarët na tregojnë se cilat pajisje janë të mira. Pas shitjes është ashtu si faqosja. Si rezultat, shërbimi pas shitjes është bërë një plan urbanistik. Megjithatë, në fakt, sepse LED është i vështirë për t'u çmontuar dhe ka përmbajtje të lartë teknike, është padyshim më e rëndësishme se pajisjet e zakonshme elektrike në lidhjen pas shitjes.

Na WhatsApp