Muri ynë i vogël LED P1.25 po mbështet stacionin televiziv turk.

Kjo P1.25 ekran LED me hap të mirë miraton skemën e projektimit të thithjes magnetike të mirëmbajtjes së plotë të përparme. E gjithë kutia është vetëm 60 mm e trashë, dhe kutia e vetme është vetëm 6 kg. Ai ndjek plotësisht konceptin e dizajnit të mirëmbajtjes së lehtë dhe të hollë të përparme, dhe nuk ka nevojë të rezervoni kanalin e mirëmbajtjes së pasme, gjë që kursen shumë hapësirën e mirëmbajtjes.

P1.2 mur led

Dizajni i proporcionit të proporcionit vizual të artë 16:9 është miratuar për të arritur rivendosjen pikë për pikë të imazhit të ekranit dhe rifreskimin e lartë dhe ekranin e nivelit të lartë gri, në mënyrë që imazhi i ekranit të jetë më delikat dhe më real pa ngjeshje dhe deformime.

Dizajni i sistemit të ekranit të dyfishtë rezervë i mundëson gjithashtu ekranit të arrijë efektin e ekranit kurrë të zi, pa ekran flash, dhe ekran të qëndrueshëm. Në dizajnin e kutisë, merren parasysh shumë faktorë si mënyra e mirëmbajtjes dhe kostoja, duke e bërë të lehtë për tu mirëmbajtur, instaloni dhe keni një raport të lartë të performancës me kosto, e cila është vlerësuar nga shumë klientë.

Ekrani i ekranit LED mund të ndryshojë skena të ndryshme sipas përmbajtjes së programit, i cili është i përshtatshëm për bashkëlokimin e programit. Bëhet një pjesë e rëndësishme e të gjitha llojeve të programeve, dhe krijon efektin e sfondit të kërkuar nga të gjitha llojet e programeve. Ajo karakterizohet nga ngjyra e saj, efekti i madh i shfaqjes, ndikim të fortë vizual, kombinim fleksibël, etj

× Whatsapp