Zonat më gjithëpërfshirëse të aplikimit të video mureve me ekran LED

Kërkesa e përhapur për ekranet LED është kryesisht për shkak të ekraneve të tyre me ngjyra me definicion të lartë, sens të fortë tredimensional, statike si piktura me vaj dhe dinamike si karakteristika filmike, si dhe avantazhet e tyre për t'u kombinuar gjerësisht me pajisje inteligjente, duke zënë shpejt disa fusha të prodhimit dhe jetës, dhe fillimi i sulmeve në më shumë fusha. Kështu që, Në cilat fusha aplikohen ekranet e ekranit LED? Cilat fusha do të zhvillohen në të ardhmen? Ju lutemi hidhini një sy inventarit të mëposhtëm:
prodhuesi i ekranit LED (4)
1、 Tregu i reklamave në natyrë
(1) Billbordi i reklamave në rrugë
Reklamimi në natyrë është fusha kryesore e betejës për ekranet LED, dhe me reklamuesit që fokusohen gjithnjë e më shumë në ndjenjat e audiencës, promovimi dhe aplikimi i produkteve të tilla si ekranet e vogla LED dhe makinat inteligjente të reklamave kanë mundësuar që produktet LED të zënë tregun kryesor të reklamave të jashtme.
(2) Stacion karburanti
Stacionet e benzinës kanë përparësitë e mbulimit të gjerë, madhësia e madhe e audiencës, dhe kushte të mira ekonomike të audiencës, e cila është e destinuar të sjellë vlerë më të madhe marketingu përmes ekraneve LED dhe të përmbushë më mirë nevojat e reklamuesve. Në të ardhmen, stacionet e benzinës do të jenë një treg premtues në industrinë e ekraneve LED.
(3) Media e komunitetit
Ekrani i ekranit LED i komunitetit mund të transmetohet në mënyrë sinkronike nga softueri i platformës qendrore, të cilat mund të lëvizin dhe të luajnë informacione në kohë reale për jetën e komunitetit, si p.sh. moti, informacione emergjente urbane, reklamat e shërbimeve publike, reklama komerciale, dhe shërbimet e jetës, ofrimin e komoditetit për banorët dhe përhapjen e informacionit të vlefshëm. Ndërsa teknologjia piqet dhe çmimet ulen më tej, Aplikimi i ekraneve LED në mediat e komunitetit po rritet gjithashtu.
(4) Mur perde arkitektonike
Sipas statistikave, sipërfaqja e përgjithshme e mureve moderne të perdes së qelqit në Kinë ka tejkaluar 70 milion metra katrorë, dhe një sasi kaq e madhe e mureve me perde xhami është një treg i madh potencial për reklamat e jashtme në media. Me avancimin e teknologjisë së ndërtimit të mediave, ky do të jetë një oqean i ri blu për ekranet LED për t'u depërtuar në treg.
2、 Tregu i skenës së ekspozitës
(1) Fazë
Ekrani i ekranit LED lejon që faza e performancës të arrijë një atmosferë të gjallë dhe dinamike, duke lejuar gjithashtu audiencën e largët të shikojë skenën, duke i shtuar ngjyra performancës. Dhe me rritjen e numrit të shfaqjeve të vogla dhe koncerteve në shkallë të gjerë, Ekranet LED do të kenë gjithashtu një treg të gjerë.
(2) Hotel me qira
Në vitet e fundit, ka pasur një tendencë të qartë në industrinë e hotelerisë, me gjithnjë e më shumë konferenca, duke rezultuar në një treg të lulëzuar me qira të ekraneve LED. Edhe disa hotele me yje po shqyrtojnë instalimin e ekraneve fikse LED.
(3) Bar \ KTV
Aplikimi i Ekrane LED të parregullta në bare është bërë një treg i pamohueshëm i ngrohtë, nga dizajni fillestar i thjeshtë deri te kombinimi perfekt i ekraneve LED në skenë dhe ndriçimit, dhe më pas te përdorimi i gjerë i ekraneve të ndryshëm të parregullt. Përfaqësuesi i produktit: Tabela LED DJ.
(4) Vende argëtimi
Me industrinë e turizmit në lulëzim, parqet argëtuese publike si parqet tematike dhe parqet argëtuese janë gjithashtu të prirur të përdorin ekranet LED si pajisje për të shfaqur informacione të ndryshme, kështu që ato pritet të bëhen pajisjet e preferuara të ekranit në këto vende.
Na WhatsApp