Çfarë duhet të kihet parasysh kur blini ekrane LED me hapa të vegjël?

Në blerjen aktuale, përdoruesit duhet të marrin parasysh faktorë të tillë si kostot e tyre, nevojave, dhe fushëveprimin e aplikimit. Përpara se të blini një ekran LED të vogël, së pari përcaktoni nëse nevojitet vërtet një hap i vogël. Kjo duhet të përcaktohet në bazë të situatës aktuale.
prodhuesi i ekranit LED (3)
1、 “Shkëlqim i ulët dhe gri i lartë” është një parakusht
Si një terminal ekrani, Ekranet LED me hap të vogël duhet së pari të sigurojnë rehati shikimi. Prandaj, kur zgjedhin, shqetësimi kryesor është ndriçimi. Studimet e lidhura kanë treguar se për sa i përket mprehtësisë pamore të njeriut, Si një burim aktiv drite, LED ka dyfishin e shkëlqimit të burimeve pasive të dritës (projektorët dhe ekranet LCD). Për të siguruar shikim të rehatshëm për syrin e njeriut, diapazoni i ndriçimit të ekraneve LED me ton të vogël mund të jetë vetëm ndërmjet 100 cd/m2 dhe 300 cd/m2.
2、 Kur zgjidhni ndarjen e pikave, kushtojini vëmendje balancimit “efekti dhe teknika”
Ekranet konvencionale LED synojnë të arrijnë efekte të mira vizuale, me disa distanca shikimi dhe ekranet LED me hapa të vogël që janë të njëjta. Përdoruesit mund të bëjnë llogaritje të thjeshta duke parë distancën=hapësirën e pikave/0.3~0.8, për shembull, distanca e shikimit të ekranit LED P2 me katran të vogël është rreth 6 metra larg.
3、 Kur zgjidhni një rezolutë, kushtojini vëmendje kombinimit me “pajisjet e transmetimit të sinjalit në pjesën e përparme”
Sa më i vogël të jetë hapësira e pikave të a ekran i vogël LED, aq më e lartë është rezolucioni, duke rezultuar në qartësi më të lartë të imazhit. Në funksionim praktik, nëse përdoruesit duan të ndërtojnë një sistem të mirë të ekranit LED me hap të vogël, ata nuk duhet të fokusohen vetëm në rezolucionin e vetë ekranit, por gjithashtu merrni parasysh përputhshmërinë e tij me produktet e transmetimit të sinjalit në fund.
Na WhatsApp