LED панели на екранот

3D Виртуелен ИМЕРСИВЕН LED дисплеј

Може да се генерира безгранична креативност и да се претстави на LED ѕидовите. Со интерфејс со камерата, LED ѕидовите може виртуелно да се прошират во целосен виртуелен свет дури и во една средина.
Видете повеќе сега

3Д led видео ѕид

ИСКУСТВО СУПЕР СЦЕНСКИ НАСТАНИ

Со нашиот екран со висока резолуција, остри и остри слики и висока стапка на освежување, нашиот LED екран за изнајмување ќе ги натера луѓето да го почувствуваат искуството во живо на сценските претстави. Лесно се склопува и расклопува.
Видете повеќе сега

Последни вести

Следете ги нашите вести за најновата технологија на производи, пазарни активности.
Нашиот блог

Контактирајте со нашите експерти сега

Ние обезбедуваме целосно решение од идеите за проекти за LED екран, за спроведување на проектот. Ние сме достапни 24*7 да ви ја дадеме најдобрата можна услуга!