Производна база

Нашата производствена линија за LED дисплеј на површина од 10.000 квадратни метри е опремена со целосна автоматска машина за SMT,тестирање за стареење на кабинетот,силиконски саксии,лемење со бранови ,рефлерачка рерна и така натаму.

led видео ѕид фабрика (1)