Се прикажуваат сите 6 резултати

Екранот со посебен облик или креативниот LED екран се трансформира и се сече според конвенционален правоаголен LED дисплеј.. Правилно се прилагодува на целата градежна структура и комплицираното опкружување за инсталација.

× Whatsapp