Повеќестран рекламен LED екран со магична коцка

Cube LED видео екранот е креативен LED дисплеј. Уникатната форма и сликата со висока дефиниција се совршени за рекламирање на мало. 3Креативно рекламирање со Д ефект за внатрешни и надворешни модели.

Големина на LED панел: по мерка.
Апликации: внатрешно/надворешно рекламирање
Контролни системи: Novastar/Linsn/Colorlight.
WhatsApp нас