Се прикажуваат сите 6 резултати

ЛЕД дисплејот со мали пиксели се нарекува и LED дисплеј со тесен чекор со пиксели или LED дисплеј со фин пиксели. Се однесува на LED дисплејот со чекор на пиксели помал од 2,5 mm. Во моментов, трендот е 1,56мм, 1.2мм, 0.9мм е подготвен, и сигурно ќе се намали на пикселот многу брзо.

× Whatsapp