P1.86 видео ѕид со висока резолуција 4k 8k внатрешен Hd LED видео ѕид

Fine Pixel Pitch Indoor Ultra HD LED екран е нова серија на пазарот на LED екрани. Постојат неколку различни модели на P0,9mm, P1,25 mm, P1,56 мм, P1,66 мм, P1,86 мм, P2,0 mm, P2,5 mm во сегашната фаза. LED екраните во оваа серија се направени со LED диоди од високата класа & возење ИЦ, за да се уверат дека можат да репродуцираат видео и слики во висока сива скала, висока стапка на освежување, ниска осветленост.

WhatsApp нас