Нашиот P1.25 мал ѕид со водени води ја поддржува турската ТВ станица.

Ова P1.25 LED дисплеј со фин терен ја усвојува дизајнерската шема на целосно предно одржување магнетно вшмукување. Целата кутија е дебела само 60 мм, а единечната кутија е само 6 кг. Целосно го следи дизајнерскиот концепт за лесно и тенко одржување на предниот дел, и нема потреба да се резервира канал за одржување назад, што во голема мера заштедува простор за одржување.

P1.2 led ѕид

Пропорционален дизајн на златна визуелна пропорција 16:9 е усвоен за да се постигне реставрација од точка до точка на сликата на екранот и високо освежување и приказ на високо ниво на сиво, така што сликата на приказот е поделикатна и пореална без компресија и деформација.

Дизајнот на системот за двоен резервен екран, исто така, му овозможува на екранот да постигне ефект на никогаш црн екран, нема блиц екран, и стабилен приказ. Во дизајнот на кутијата, се земаат предвид многу фактори како што се режимот на одржување и трошоците, што го прави лесен за одржување, инсталирајте и имаат сооднос на високи трошоци, што е пофалено од многу клиенти.

LED екранот може да менува различни сцени според содржината на програмата, што е погодно за програмска колокација. Станува важен дел од сите видови програми, и создава ефект на заднина што го бараат сите видови програми. Се одликува со својата колоритна, голем приказ ефект, силно визуелно влијание, флексибилна комбинација, итн

WhatsApp нас