Внатрешна P4.81 LED екран во целосна боја со 3840Hz изнајмување видео ѕид со LED

P4.81 LED дисплејот за изнајмување во затворен простор се користи за уредување на позадината на внатрешните сценски изведби, користејќи 500x 500 или 1000mm кабинет за да се формира големиот ѕид со led.
Теренот на пиксели: P4.81.
Големина на LED панел: 500*500мм.
Апликации: шоу настани со водени во затворен простор.
Контролни системи: Novastar/Linsn/Colorlight.
WhatsApp нас