P3.91 500*500mm тенок екран на алуминиум од леење со матрица

P3.91 LED екранот во целост во боја ја прифаќа технологијата за дистрибуирана скенирање и технологијата на модуларен дизајн за да овозможи поголема стабилност.

Теренот на пиксели: P3.91.
Големина на LED панел: 500*500мм.
Апликации: шоу настани со водени во затворен простор.
Контролни системи: Novastar/Linsn/Colorlight.
WhatsApp нас