P2.976 надворешен LED дигитален панел за прикажување на реклами

Надворешниот LED екран P2.976 може да го запали вашиот деловен потфат со поцврст и поиздржлив дизајн. Можеби тоа е најдобриот партнер што ви треба, дали за рекламирање, табла.
Теренот на пиксели: P2.976.
Големина на LED панел: 500*1000мм.
Апликации: на отворено предводени настани шоу.
Контролни системи: Novastar/Linsn/Colorlight.
WhatsApp нас