P3.91 флексибилна крива на лак за мобилни LED панели за рекламирање на екранот

P3.91 изнајмување на отворено LED дисплеј 500×1000 Фабричка цена на LED екран. Купете led видео екрани за изнајмување на отворено од кинескиот производител на врвни LED ѕидови во Кина по фабричка цена.
Теренот на пиксели: P3.91.
Големина на LED панел: 500*1000мм.
Апликации: на отворено предводени настани шоу.
Контролни системи: Novastar/Linsn/Colorlight.
WhatsApp нас