Новиот P3.91 екран за изнајмување со директни ледови го шокираше пазарот

Неодамна, се дозна од Р&Одделот Д дека кабинетот за изнајмување алуминиумски изнајмен лиен P3.91 беше официјално лансиран на пазарот преку различни тестови. До сега, Технологија на Pioneer P3.91, P4.81, П6.25 и P7.81 фамилијарните серии со матрици се целосно завршени.
Оваа серија производи има повеќе големини на кутии, едноставен дизајн, брза инсталација, и може да постигне високо освежување и без конфигурација на темна линија. Комплетноста на серијата производи ја постигна просечната дистрибуција од мало до средно растојание, обезбедување простор за поголем избор за клиенти со различни потреби. Чен Гонг од Р&Центарот Д рече дека производите P3.91 и P4.81 можат да ги заменат традиционалните производи за изнајмување P4 и P5, и подобрување на ефектот на приказот, додека производите P6.25 и P7.81 се погодни за места со голем простор и големо растојание на гледање, и имаат подобар ефект на прикажување од традиционалните производи P7.62 и P8.

изнајмување led ѕид
Оваа серија на производи ги има следните карактеристики:
1. Големината на кутијата е повеќекратна, вклучувајќи 500 * 500mm и 500 * 1000мм. Клиентите со високи барања за тежина на производот можат да изберат кутија со помала големина, додека клиентите кои претпочитаат брза инсталација и помал број кутии можат да изберат кутија со поголема големина.
2. Структурата на кутијата е едноставна. Кутиите се поврзани со брза пружинска брава, со квадратна структура, добра плошност, и може брзо да се инсталира и спои, кој е погоден за посебните барања на изнајмување LED екран перформанси на пазарот.
3. Дизајн на структура за дигање. Оваа серија производи се дизајнирани според структурата на подигање, и може широко да се користи во места за изнајмување. Тие можат да се подигнат со кревање греди, или фиксирани на фарми или челични конструкции, и може да се користи во различни средини.
4. Висока стапка на освежување. Бидејќи P3.91 и P4.81 ќе се применуваат на состаноците, претстави и други места, преку висока конфигурација на освежување, нема да има бранување на вода, темно бранување, итн. во сликите и видеата направени со камери и видео камери.
5. FCC сертификација. Оваа серија на производи ја помина сертификацијата FCC при првиот пат на развој, и исполнувајте го строгиот тест за безбедност, електромагнетна компатибилност и други стандарди, што е силна гаранција за влез на пазари од високата класа како Европа и САД.
P3.91 на Pioneer, P4.81, P6.25 и P7.81 семејни серии за кастинг се сериски производи дизајнирани од Одделот за маркетинг и Р.&Одделот D преку долгорочно истражување на пазарот и побарувачката на клиентите, кои ја задоволуваат побарувачката на пазарот. Еднаш лансиран, производите ќе се извезуваат во САД. Верувам дека производите од серијата на Pioneer ќе имаат голем потенцијал на пазарот за изнајмување.

WhatsApp нас